ПлащанеЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 

1.     Цените на стоките, които са посочени в сайта www.intersport.bg са в български лева и са с включено ДДС. Стойността на разходите, свързани с доставката на стоката, не са включени в цената на продуктите.

 

2.     Потребителите заплащат стоките по текущите цени, действащи към момента на извършване на поръчката.

 

 

3.     Потребителят може да заплати своята поръчка по един от следните начини:

 

3.1.  При доставка“: извършва се плащане в брой и/или с дебитна/кредитна карта на куриер на куриерска фирма СПИДИ в момента на получаване на поръчката.

3.2.  По банков път“: при избор на този метод на плащане е необходимо първо да бъде извършен банковия превод по посочена от www.intersport.bg банкова сметка. Вашата пратка ще бъде изпратена след потвърждение, че сумата е получена.

3.3.  Плащане с дебитна/кредитна карта“: в момента на потвърждаване и завършване на поръчката от страна на Потребителя.

3.4.  Когато Потребителят е избрал начин на доставка: Получаване в магазин на ИНТЕРСПОРТ“ – Потребителят заплаща своята поръчка с дебитна/кредитна карта при потвърждаването на поръчката си онлайн.

 

4.     При избран начин на плащане „При доставка“ с „пощенски паричен превод”, Потребителят се задължава да заплати пълната стойност на доставената стока на куриера, извършващ доставката,  в момента на получаване на поръчката.

 

5.     При избран начин на плащане „По банков път”, Потребителят заплаща стойността на поръчаната стока в банкова сметка посочена от www.intersport.bg, съгласно потвърдената поръчка по проформа фактура. Моля, посочвайте в платежното нареждане като основание за плащане номера на поръчката Ви, генериран при изпращането й, и/или номера на проформа фактурата. 

 

5.1.  При начин на плащане с банков превод на територията на България, поръчаните стоки се изпращат СЛЕД като сумата е постъпила по банковата сметка на www.intersport.bg. Срокът за доставка започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

 

6.     При избран начин на плащане „С дебитна/кредитна карта“, Потребителят заплаща стойността на стоките, още при потвърждаването на поръчката си. Ние от www.intersport.bg сме предприели всички необходими стъпки за осигуряване на максимална защита на транзакциите направени с дебитна/кредитна карта.

Intersport.bg си запазва правото да променя по-горе посочените условия, като при независещи от intersport.bg обстоятелства са възможни забавяния извън посочените срокове за доставка.