PRO TOUCH

PRO TOUCH е ексклузивна марка на INTERSPORT и е специализирана в производството на екипировка за всякакъв вид отборен спорт, за да създаде технологично оптимални продукти с най-добро съотношение цена-качество.
PRO TOUCH : ΑΤΗLETIC PASSION

Марката е представена през 1992 г. и е предназначена да отговори на нуждите и изискванията на хората, увлечени към колективните спортове, като футбол, баскетбол, бойни изкуства и като цяло всякакъв вид отборни спортове на закрито и на открито. Качеството на продуктите PRO TOUCH никога няма да ви разочарова, тъй като се основава на иновации и множествен контрол и следва всяка стъпка в модерния дизайн. Продуктите са проектирани да предлагат надеждност и голяма издръжливост, PRO TOUCH е посветена на подкрепата на атлетичния дух на всеки спортист.
PRO TOUCH е насочен към деца, юноши и възрастни мъже и жени. Общото между потребителите на всяка възраст или пол е ентусиазмът им към спортни дейности и интересът им към различни видове спорт. Добрите и надеждни продуктови решения за най-добра производителност са по-важни за тях от имиджа на марката.