Как да поръчамКАК ДА ПОРЪЧАМ

 

Уважаеми клиенти, за да направите поръчка през сайта  www.intersport.bg, е необходимо да следвате следните стъпки:

1.     Изберете желаната стока от категориите и подкатегориите на сайта или чрез използване на търсачката. В случай, че избраната от Вас стока се предлага в различни размери, моля посочете и желания от Вас размер.

 

2.   След като сте избрали желаната от вас стока и сте посочили нейния размер, трябва да я добавите към своята поръчка /кошница за пазаруване/, като натиснете бутона „Добави в кошницата”. Този бутон се намира в дясно под името на всяка стока на десктоп версията на сайта или под цената и размера на стоката при използването на мобилната версия. Няма ограничения в броя на стоките, които може да добавите в своята кошница.

 

3.   В горната дясна част на сайта ще видите бутон с изображение на Вашата кошница за пазаруване. Кликвайки върху него ще видите изписан броят на добавените в кошницата стоки, както и общата стойност на поръчката Ви до момента. В отвореното меню можете да разглеждате и променяте текущия списък със стоките по всяко време до момента преди изпращане на поръчката, като ще имате възможност да определяте и количеството на стоките от един и същ вид.

 

4.     За да завършите поръчката си, е необходимо да направите следните стъпки:

4.1  Натиснете бутона с изображение на Вашата кошница за пазаруване. Ще видите текущия списък със стоки,  налични в кошницата за пазаруване – Ще бъдат визуализирани следните неща: наименование на продукта, количество, единична, както и обща цена, също и бутоните за доставка;

 

4.2  Може да изберете един от следните начини на доставка: „Доставка до адрес” или „Доставка до магазин”. След като направите Вашия избор за начина на доставка, ще се появи поле, в което да попълните необходимата информация за обработка и доставка на Вашата поръчка. Моля, попълнете данните си коректно и на кирилица - име, адрес, телефон за връзка, e-mail (на латиница);

 

4.3  Преди да изпратите своята поръчка е необходимо да се запознаете и приемете нашите Общи условия

 

4.4  За да поръчате стоките от списъка, натиснете бутона „Изпрати поръчката”

 

 

5.     При извършване на поръчка на Сайта, Потребителят влиза в договорни отношения с "ДЖЕНКО БЪЛГАРИЯ" ЕООД,  касаещи конкретната поръчка и регламентирани с настоящите Общи условия. С натискане на бутона "Завърши поръчката", Потребителят се съгласява да закупи стоките, намиращи се в неговата Кошница за пазаруване”. Това действие има правнообвързваща сила на приемане на офертата независимо от това, дали поръчката е направена чрез продавач-консултант на intersport.bg по телефона, собственоръчно от Потребителя или чрез предоставяне на данни за поръчка по e-mail или други канали за комуникация от Потребителя.

 

6.     На посочения от Вас e-mail ще получите информация за:

6.1. Съдържанието на Вашата поръчка, на каква стойност е тя, както и попълнената от Вас необходима информация за обработка и доставка на Вашата поръчка. Това електронно писмо ще ви даде възможност да проверите всяка част от съдържанието на Вашата поръчка;

 

6.2.  Ще получите и линк за проследяване на Вашата поръчка.

 

7.     Възможно е стоката, която сте поръчали да не е налична в момента на получаване на Вашата поръчка от intersport.bg, поради забавяне актуализацията на наличности или други причини. В този случай ще получите електронно писмо и телефонно обаждане от продавач-консултант, с което ще Ви информираме за промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

8.     ИНТЕРСПОРТ си запазва правото да променя по всяко време информацията, публикувана в сайта, в това число информацията, която се отнася до стоки, услуги, цени и характеристики на стоките. Потребителите се считат за информирани и промените влизат в сила от момента на публикуването им.