ДоставкаДОСТАВКА

Доставките на продукти се извършват само на територията на Република България чрез куриерска фирма Speedy, като се следват посочените по-долу срокове.

За всички поръчки на стойност над 79 лв. www.intersport.bg предлага БЕЗПЛАТНА доставка до адрес посочен от клиента, валидно за всички населени места! За други поръчки, които не попадат в условията за безплатна доставка, цената е с фиксирана стойност от 6 лв.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ

В рамките на 3 до 5 работни дни от получаването на поръчката, в случай, че поръчката е направена до 17.00 часа на същия ден. Поръчки направени след 17:00 часа се обработват на следващия ден.

ИЗВЪН ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ

В рамките на 3 до 5 работни дни от получаването на поръчката, в случай, че поръчката е направена до 17.00 часа на същия ден. Поръчки направени след 17:00 часа се обработват на следващия ден. ВАЖНО: С оглед на голямата натовареност, са възможни закъснения на вашите пратки до 7 работни дни! Благодарим Ви за разбирането!

ТРУДНОДОСТЪПНИ РАЙОНИ

В рамките на 4 до 5 работни дни от получаването на поръчката, в случай, че поръчката е направена до 17.00 часа на същия ден. Поръчки направени след 17:00 часа се обработват на следващия ден.

ДОСТАВКА ДО МАГАЗИН НА ИНТЕРСПОРТ

Доставката на стоки до магазин на ИНТЕРСПОРТ и получаването им на място е напълно БЕЗПЛАТНО! Тази услуга важи за всички продукти, без да се взима под внимание стойността на поръчката!

Доставката до магазин на ИНТЕРСПОРТ се осъществява в рамките на 3 до 4 работни дни от получаването на поръчката, в случай, че поръчката е направена до 17.00 часа на същия ден. Поръчки направени след 17:00 часа се обработват на следващия ден.

За да намерите най-близкия до Вас магазин на ИНТЕРСПОРТ, може да кликнете ТУК и да го откриете на картата или да използвате менюто в лявата част на екрана.

ДОСТАВКА НА АРТИКУЛИ ОТ КАТЕГОРИЯТА "ТЕЖКИ СТОКИ"

Дните за доставка на пратки, които съдържат един или повече артикули от категорията „Тежки стоки“ е от 7 до 10 работни дни. Доставката на продукти от категорията „Тежки стоки“ се извършва до входа на жилищната сграда/обект.

 Intersport.bg си запазва правото да променя по-горе посочените условия, като при независещи от intersport.bg обстоятелства са възможни забавяния извън посочените срокове за доставка.