MC KINLEY

Mc Kinley е ексклузивна марка на INTERSPORT и е специализирана в производството на оборудване за туристи, колоездачи, скиори, сноубордисти, къмпингуващи и туристи, които обичат величието на природата.
McKINLEY : Next Door to Nature

Марката носи името си от връх Мак Кинли, най-високата планина в Северна Америка (6 194 метра) и според своите вдъхновители дивата красота на недокоснатата природа в тази планинска среда води и до многото неблагоприятни условия, пред които страстните туристи трябва се изправят, когато се опитват да се изкачат. Именно тези условия се опитва да облекчи оборудването на McKINLEY
Марката McKINLEY има опит в производството на оборудване за активности на открито вече повече от 30 години. Като един от водещите доставчици на висококачествено оборудване в Европа, McKinley обещава да предложи правилните продукти за вашето лично приключение, в комбинации от качество и цена, които не могат да бъдат намерени на пазара. Струва си да се насладите на дивата красота на природата, стига да бъдете правилно оборудвани. Това ще ви помогне да се справите с неблагоприятните условия, които ще срещнете.
И дори след 30 години, нито един от продуктите не достига до рафтовете в магазините, без да е бил добре тестван, така че можете да очаквате от тях да изпълнят обещанието си. Така че, ако искате да се изкачите на връх Мак Кинли или да изследвате по-нисък хребет - пригответе се и опитайте какво означава да бъдете „по природа“ с McKINLEY.