ARENA

ARENA

Марката ARENA е създадена от Хорст Даслер, син на основателя на Adidas и президент на Adidas Франция. Компанията е специализирана в производството на оборудване за плуване и обещава да предложи възможно най-доброто преживяване на всички плувци.
ARENA WATER INSTINCT

През 1980 г. ARENA представи Flyback®. Flyback бе първият състезателен бански в света, проектиран с тънки презрамки, за да създаде по-големи отвори за раменете и открит гръб, за да даде на спортистите пълен обхват на движение в горната част на тялото. В началото на 90-те ARENA създаде още едно технологично развитие: AquaRacer®. AquaRacer е проектиран така, че плувците да могат да се плъзгат във водата поради изключително гладкото си покритие и отлично прилягане с максимална свобода на движение.
Откакто основателят на ARENA - Хорст Даслер стартира своя бизнес, ARENA се фокусира върху една цел: да подобри и популяризира водните спортове. Чрез постоянно търсене в екип със спортисти за вдъхновение, те са осигурили постоянни продукти, които отговарят и надминават техните очаквания и с над 30 години опит в областта на водните спортове, те създадоха връзка между спортистите и техните продукти.