BODY TALK

BODY TALK

От 1996 г., когато Bodytalk проектира и произвежда спортни облекла, те поддържат много ясна позиция за това какво трябва да представлява фитнесът в нашия живот и е подходящо изразено с лозунга „ТРЕНИРАЙ ЗА УДОВОЛСТВИЕ“.
Посланието "Тренирай за удоволствие" е ясно. То не крие намек. Ако имаше уста, щеше да извика огромно "Отпусни се!" Тренировката е един от най-красивите подаръци, който можете да си направите. Това не е работа. Това не е работа на пълен работен ден. Не е нещо, което ти е наложено. Не може да бъде придружено от директиви и правила. Bodytalk идва, за да възнагради и този, който не е най-добрия във фитнеса във вашия квартал, а съвсем нормален човек, който просто иска да тренира и да си прекара добре и ви подкрепя, като казва:
„Не се побърквайте, защото не правите 3000 клякания. Няма значение дали сте най-добрият в TRX. Нищо няма да се случи, ако вашият съсед напредва по-бързо. Тренирайте, за да си прекарате добре. Това е най-лесното нещо на света. „Не го правете най-трудно.“