ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА НОВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО?

Централата на INTERSPORT International Corporation се намира в столицата на Швейцария, Берн. Ние сме международна компания с работен език английски и с международен екип.

Възможностите пред вас

INTERSPORT International Corporation предлага уникална работна среда, която насърчава чувството за единство и личностно развитие. Компанията предлага позиции в търговския отдел, маркетинга, продуктовия мениджмънт, информационните технологии, човешките ресурси и администрацията. IБлагодарение на нашите постоянни усилия да предлагаме възможно най-добрите продукти за спорт в целия свят, вдъхновението и новаторството са от съществено значение в нашата работа.


Ето защо търсим нови хора, които да дават своя принос, да се развиват, да мечтаят и да творят на работното място е среда, изискваща разнообразие и развито въображение. Ако имате визия, спортен хъс за победа и бихте желали да работите в динамична и мотивираща среда, проверете за свободна позиция, която е подходяща за вас. Ще се радваме да разгледаме вашата молба за работа.