Как да поддържате обувките си чисти

Как да поддържате обувките си чисти
21-10-2021

Защото вашите обувки също имат душа! Знаете ли как да се грижите за обувките си, за да им се „насладите“ малко повече? Не се притеснявайте, следните съвети ще ви помогнат да удължите живота на спортните обувки, изработени от синтетични материали и найлон. Водете си записки…

• Маратонките не трябва да се съхраняват на студено място, като например неотопляем гараж или балкон през зимата или на място, където слънцето ги огрява постоянно през лятото (напр. коли, паркирани на слънце).

• Маратонките трябва да се използват само за спорта, за който са предназначени. Обувките за бягане лесно се повреждат, ако се използват в спортове като тенис, футбол или баскетбол. Съществува и риск от нараняване!

• След бягане под дъжд е препоръчително да изсушите маратонките (и подвижните стелки), като внимателно ги поставите до източник на топлина. Но никога не трябва да ги поставяте върху източника на топлина или да ги изсушавате в сушилня.

• Препоръчително е никога да не перете маратонки в пералнята. Вместо това можете да използвате мек почистващ препарат. В нашите магазини се предлагат специални продукти за грижа и четки за спортни обувки. След почистване, изсушете, както споменахме по-горе. Предложете на клиента почистващия препарат SOF SOLE като допълнителен продукт. Тези почистващи препарати нежно премахват петна и замърсявания от обувките и спомагат за поддържането на външния им вид. Нанесете го върху повърхността на обувката, внимателно разтрийте най-мръсните петна, оставете за няколко минути и почистете с влажна кърпа. Подходящ е за обувки с найлонова горна част във всички цветове.

СЕГА СЛЕД КАТО ЗНАЕТЕ ВСИЧКИ ТАЙНИ, ПАК ЛИ ЩЕ НЕГЛИЖИРАТЕ ОБУВКИТЕ СИ?

Explore More