• БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В МАГАЗИНИТЕ
  • Безплатна доставка за поръчки над 100 лева
  1. БЕЗОПАСНОСТ

Протоколът SSL ( Secure Sockets Layer ) представлява в момента, на световно ниво, стандарта за удостоверяване на интернет страниците (уеб-сайтовете) за потребителите на интернет и за криптиране на данните между отделните мрежови потребители и мрежови сървъри (уеб-сървърите). Криптираната комуникация SSL изисква всички информации, които са изпратени между един клиент и един сървър, да бъдат криптирани от специален софтуер за изпращане и декриптиране и софтуер за приемане, защитавайки по този начин личните информации, тогава когато са предавани. Освен това, всички изпратени информации чрез протокола SSL са защитени от механизъм, който проверява автоматично, дали данните са били променяни по време на предаването.

Сертификатът SSL за www.intersport.bg е издаден от сертифициращият орган GoDaddy.

Освен това, личната безопасност е осигурена от парола, която се определя когато ставате регистриран потребител на www.intersport.bg. За да получите достъп до каквато и да е лична информация, най-напред трябва да въведете име на потребител и парола. Поради тази причина трябва да запазите добре тези информации, за да не станат достояние на трети лица. Също така, ви съветваме да създадете парола, използвайки наведнъж буквени и цифрови символи.

Не на последно място отбелязваме, че данните от банковите карти не се съхраняват в пространствата за съхранение на компанията по време на транзакцията, а се регистрират директно в защитено пространство на компанията – партньор (Adyen), отговорна за пренасочването на банковите карти.

Всички транзакции които извършвате чрез www.intersport.bg са подчинени на международното и европейско законодателство, което регламентира аспектите, които са свързани с електронната търговия, както и Закона за защита на потребителите (L. 2251/1994), който регламентира аспекти, свързани с дистанционни продажби.

Онлайн магазинът www.intersport.bg приема банкови карти VISA , Mastercard , AMEX и Maestro. Вашите транзакции при покупки от нашия магазин за защитени от модерни системи за сигурност (RSA 2048-SHA256 / TLS 1.2 с AES -256 + Forward Secrecy с съвременни браузъри), които гарантират една сигурна среда за извършване на транзакции.