• БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В МАГАЗИНИТЕ
  • Безплатна доставка за поръчки над 100 лева
  1. УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКАТА

За да направите поръчката си www.intersport.bg се изисква:

  • Попълване на специалния формуляр с необходимите подробности за сключването на договора за продажба.
  • Безусловно приемане на условията на договора за продажба и условията за използване, и по-специално събирането и, когато е уместно, използването на лични данни.
  1. МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

За да улесниме и да обслужиме всички, които желаят да купят от нашия онлайн магазин www.intersport.bg има следните алтернативни начини на плащане:

  • Чрез таксуване на вашата кредитна карта. Вашата кредитна карта се таксува в деня на процеса на доставка. intersport.bg е предприела всички необходими мерки за осигуряване на сигурност на вашите транзакции и всички притежатели на кредитни карти подлежат на проверка за валидност.

Важно е да посочите телефонен номер за контакт и валиден e-mail адрес.

Ако кредитната Ви карта не е одобрена от банката Ви, компанията си запазва правото да анулира поръчката ви.

  • При доставка по време на получаване на продуктите. В случай на наложен платеж, клиентът се таксува с цената на доставката и наложения платеж, както е посочено, преди поръчката да бъде изпълнена.
  1. ПОТВЪРЖДЕНИЕ/ИНФОРМИРАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Потребителят чрез уебсайта е информиран от компанията преди да завърши поръчката си за самоличността и адреса на доставчика, основните характеристики на продукта, цената, количеството, транспортните разходи, начина на плащане, доставката, срока на валидност както и цената на потенциалната оферта и правото на оттегляне.

Изпращайки формуляра за поръчка, потребителят получава електронно копие на поръчката на адреса на електронната поща, който е посочил при регистрирането на поръчката, който включва подробно описание на стоките на поръчката и уникален код, чрез който ще бъде в състояние да наблюдава напредъка и развитието на неговата поръчка.