• БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В МАГАЗИНИТЕ
  • Безплатна доставка за поръчки над 100 лева

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

За да улесни и да обслужва всички, които желаят да купят от нашия онлайн магазин, www.intersport.bg предлага следните алтернативни начини на плащане:

  1. 1. Чрез зареждането на вашата кредитна карта. Вашата кредитна карта се таксува в деня на процеса на доставка. wintersport.bg е предприела всички необходими стъпки за осигуряване на вашите транзакции с вашата кредитна карта и всички притежатели на кредитни карти се подлагат на проверки за валидност.

Важно е да посочите телефонен номер за контакт и валиден имейл адрес.Ако кредитната Ви карта не е одобрена от банката Ви, компанията си запазва правото да анулира поръчката ви.

  1. 2. При доставка по време на получаване на продуктите. В случай на наложен платеж, клиентът се таксува със стойността на превоза и доставката, както е посочено, преди поръчката да бъде завършена.
  1. 3. Плащане в момента на получаване на поръчката от някой от нашите магазини.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ /АКТИВИЗИРАНЕ НА ПОРЪЧКА

Потребителят чрез уебсайта е информиран от компанията преди да завърши поръчката си за самоличността и адреса на доставчика, основните характеристики на продукта, цената, количеството, транспортните разходи, начина на плащане, доставката, срока на валидност както и цената на потенциалната оферта и правото на оттегляне.

Изпращайки формуляра за поръчка, потребителят получава електронно копие от поръчката на адреса на електронната поща, който е посочил при регистрирането на поръчката, който включва подробно описание на стоките на поръчката и уникален код, чрез който ще бъде в състояние да наблюдава напредъка и развитието на неговата поръчка.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКАТА

Начини на плащане

eShop на INTERSPORT предлага три варианта за плащане:

-С наложен платеж (плащане в брой в момента на доставката) / плащане в магазина

-С кредитна / дебитна карта

-С банков депозит след спорезумение с клиента

Разходи за изпращане

Продуктите се доставят безплатно за всички поръчки над 100 лева, независимо от мястото на доставка.

Доставки и връщане на продукти

Доставките на продукти са следните:

. В рамките на 3-5 работни дни за пратки в големите градове

. В рамките на 5-6 работни дни за пратки до недостъпни райони.

За да намерите най-близкия до вас магазин, можете да търсите в зависимост от местоположението си в началната страница на онлайн магазина www.intersport.bg . За повече информация можете да видите правилата за връщане на eShop - INTERSPORT.